Bilgi Topluluğu – Müzikli Danslı Gösteri

29 Nisan Çarşamba Günü saat 12:00-14:00 arasında Bilgi Topluluğu üyeleri Kültür Haftası Etkinlikleri çerçevesinde gösteri yapmışlardır.İzlemeye gelen herkese teşekkür ederiz.

Bilgi Topluluğu öğrencileri, 29 Nisan 2009 Çarşamba günü 12.00-14.00 arasında Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Farabi Salonu’nda 27-31 Nisan tarihleri çerçevesinde süren Geleneksel Kültür Haftası Etkinliklerinde Müzikli-Danslı bir gösteri yaparak izleyicilere farklı kültür ögelerini sentezleyerek görsel ve işitsel bir ziyafet sundular. Celal Yıldız ve Müge Yılmaz’ın sunumuyla renklenen gösteri; salsa gösterisi, rock ve rap oluşumlarının müziksel şöleni, berakdans ve beatbox showları, halk oyunları ekibininin kırıkkale yöresi oyunu ve zeybek gösterisi, kısa şiir dinletisi ve türkülerin muhteşem ezgileriyle Farabi Salonunda izleyicisiyle buluştu.